החלפת תקנות האיחוד האירופי בעניין רמות מרביות עבור מזהמים במזון בהמשך להחלפת רגולציית 1881/2006 ברגולציה 2023/915 בעניין רמות מרביות עבור מזהמים במזון, שינויים נוספים מוצעים לעדכון יחד עם תיקון טור א' וטור ב' לתוספת השנייה לחוק. הטיוטה פתוחה להערות הציבור עד ה- 5.10.2023 בשעה 23:59 להלן קישור לטיוטה. להלן קישור להגשת הערות פורסמו טיוטות לצו…
פורסם ברשומות התיקון לצו הגנת הצרכן (סימון ואריזה של מוצרי מזון), התשפ"ד-2024 כחלק מהפעולות הנעשות להקלה בדרישות הרגולטוריות, עודכן צו הגנת הצרכן כך שהוסרו ממנו תקנים שלאחר הסרת הרשמיות, נותרו מחייבים. כמו כן, בוצע עדכון מספור והתאמות לסעיפים עבור 28 תקנים רלוונטיים מחייבים. השינויים נערכו לאחר סקירה מקיפה לחקיקה במדינות האיחוד תוך שמירה על בריאות…
פורסמה הבהרה והארכת תוקף להנחייה בעניין סימון מחירים בתקופת המלחמה פורסמה הבהרה בהמשך להנחייה בנוגע לאי אכיפת סימון מחיר על גבי אריזות מוצרי מזון ארוז בתקופת החירום והוארך תוקפה עד ל- 18.11.2023 או עד לפרסום על ביטולה. בין היתר הודגש במסמך כי סימון המחיר והצגתו בשלט באופן פרונטאלי וברור על המדף הינו תנאי מהותי לאי…
פורסמה הנחיית מזון חדש עבור סוכר: D-allulose D-allulose (הנקרא גם D-psicose) הינו חד סוכר ומבחינה כימית: אפימר בפחמן מס' 3 של הסוכר D-fructose אשר מופק בתהליך אנזימתי חדש. על פי ההנחייה, הסוכר מותר לשימוש ב: יוגורטים, גבינות, גלידות, ריבות, סוכריות, חטיפי דגנים ועוד (למעט מזון לתינוקות ומזון ייחודי) בריכוזים משתנים ובהתאם להנחיות הנקובות. יש לסמן…
איחוד אירופי עודכנה רגולציה בנושא מיקוטוקסינים במזון ועדת התקינה האירופאית עדכנה את רגולציה 2023/2782 בנושא שיטות דגימה וניתוח רמות מיקוטוקסינים במזון. העדכון כולל התייחסות לעשבי תיבול, חליטות צמחים, תה ואבקות תבלינים. להלן קישור לידיעה עודכנה רגולציה בנושא שאריות חומרים פרמקולוגיים במזון מהחי ועדת התקינה האירופאית עדכנה את רגולציה 37/2010 בנושא שאריות חומרים פעילים פרמקולוגית במזון…
Hello This is the testing…!!!!
CONTACT US TO FIND YOUR MERIEUX NUTRISCIENCES LOCATION
הצטרפו לצוות המומחים שלנו