גנית חמו אוטומטיזציה של תהליכי הניקיון נהוגה בקרב מפעלים רבים, בעיקר הגדולים שבהם. לאור זאת ניתן להעלות את השאלה האם נדרשת בכלל ולידציה לתהליכי הניקיון בהנחה שהכל הוגדר מראש ומתרחש באופן אוטומטי וממוחשב?השאלה מתחילה בשלב בו מאופיינת המערכת הממוחשבת, מי קבע אילו שלבים נדרשים בתהליך הניקיון? כמה זמן יארך כל שלב? באיזו טמפ' ובאיזו ספיקה?…
פורסמה טיוטת תקנות הגנה על בריאות הציבור (מזון)(יבוא של תוספי תזונה על ידי יבואן נאות), התשפ"ד – 2024 הרגולציה הנוכחית בכל הנוגע ליבוא תוספי תזונה שמה דגש על קבלת אישור מראש לייבוא תוספי תזונה, כאשר הליך הבדיקה הוא ארוך ומתבסס על בדיקה מקדימה של כלל המסמכים המוגשים על ידי היבואן. מטרת התקנות המוצעות היא להתאים…
במדינה בה 50-60 אנשים כל שנה הולכים לעבוד ולא חוזרים הביתה, ועוד אלפים נפצעים, כל מי שמעסיק אנשים חייב לשאול את עצמו "האם עשיתי את כל מה שניתן לעשות כדי שכל מי שעובד עבורי בטוח שישלים את עבודתו ללא פגע?" את השאלה הזו צריך לשאול כל מעסיק כל יום מחדש ומספר פעמים ביום. "אני ישן…
פורסמה הנחיית מזון חדש עבור פוספטידיל סרין שמקורו מסויה פורסמה הנחיית מזון חדש בנוגע לפוספטידיל סרין מיום 02.04.2024 . על פי ההנחייה מדובר בפוספוליפיד אליו קשורות שתי חומצות שומן ו -L-serine והוא מיוצר בתהליך אנזימטי חדש המתבסס על לציטין המופק מסויה. רכיב זה מותר לשימוש בחלב, תחליפי חלב, משקאות על בסיס חלב, יוגורט ומוצריו, למעט…
מזון לא זורקים! האמנם? הידעת שכשליש מכל המזון המיוצר בכדור הארץ לעולם לא יזכה להיאכל, אלא ימצא את עצמו בפח האשפה? בכל דקה נזרקת כמות מזון שניתן היה להאכיל בה 4,000 אנשים למשך שנה! זה מטורף וזה חייב להיפסק. מילא העוולה החברתית והמוסרית. לייצור מזון שלא ייאכל יש טביעת רגל אקולוגית בלתי נתפסת. מדענים מעריכים…
ד"ר דיויד רוזנבלט מחלת הבוטוליזם ("נקנקת" בעברית) נגרמת מרעלן הבוטולינום הקטלני המופרש מחיידקי קלוסטרידיום בוטולינום. הרעלן משפיע על מערכת העצבים המרכזית וגורם לשיתוק שרירים ואף למוות. סימני מחלה ראשוניים מתחילים להופיע כבר כ- 18-36 שעות מאכילת המוצר הנגוע. סימני המחלה האופייניים כוללים עייפות, חולשה, סחרחורת. בהמשך מתפתח טשטוש בראייה, יובש בפה, קשיי בליעה ודיבור. לעתים יש הפרעות…
CONTACT US TO FIND YOUR MERIEUX NUTRISCIENCES LOCATION
הצטרפו לצוות המומחים שלנו