במדינה בה 50-60 אנשים כל שנה הולכים לעבוד ולא חוזרים הביתה, ועוד אלפים נפצעים, כל מי שמעסיק אנשים חייב לשאול את עצמו "האם עשיתי את כל מה שניתן לעשות כדי שכל מי שעובד עבורי בטוח שישלים את עבודתו ללא פגע?" את השאלה הזו צריך לשאול כל מעסיק כל יום מחדש ומספר פעמים ביום. "אני ישן…
פורסמה הנחיית מזון חדש עבור פוספטידיל סרין שמקורו מסויה פורסמה הנחיית מזון חדש בנוגע לפוספטידיל סרין מיום 02.04.2024 . על פי ההנחייה מדובר בפוספוליפיד אליו קשורות שתי חומצות שומן ו -L-serine והוא מיוצר בתהליך אנזימטי חדש המתבסס על לציטין המופק מסויה. רכיב זה מותר לשימוש בחלב, תחליפי חלב, משקאות על בסיס חלב, יוגורט ומוצריו, למעט…
פורסמה טיוטת נוהל נלווה להוראת מנכ"ל ביבוא משקאות משכרים מסוג יין הוראת מנכ"ל 2.5 – "יבוא משקאות משכרים", מסדירה את התנאים למתן אישורים ליבוא משקאות משכרים. תוספת לנוהל זה נועדה להסדיר ייבוא יין במיכלים של 15,000 ליטר ומעלה עבור יקבים בעלי רשיון לייצור יין, כדי לשלבו כחומר גלם במוצרי היקב כאשר קיים מחסור בענבים לייצור…
ד"ר דיויד רוזנבלט בחג האהבה, בפברואר 2003, אשה כבת 20 מצאה את עצמה בטיפול נמרץ ב- Mayo Clinic בארה"ב, בעקבות נשיקה לוהטת עם החבר שלה. בתחילה היא סברה שההתרגשות של הארוע הרומנטי, היא שגורמת לה לפריחה בשפתיים ובצואר, אולם כשהתחילה להרגיש שהיא נחנקת ונתקפה בכאבי בטן, בחילה וגלי חום הובלה לחדר מיון שם הצליחו ברגע האחרון…
מורן להט קיים חשש סביר ומתמיד שעובדי מזון יעבירו גורמי סיכון ביולוגים כגון חיידקים, נגיפים וטפילים מידיהם אל המזון ומהמזון אל הצרכן. ואמנם, בכל שנה אנו עדים לעשרות מקרים של זיהום מזון מידיים של עובדים. במקרים אלה נפגעים אלפי צרכנים: רובם נפגעים קל אך ישנם מקרי תחלואה קשים ואף מוות ממזון מזוהם. הנזק הכלכלי לענף המזון…
איחוד אירופי פורסמו עדכונים לרגולציית תוספי מזון ולנספח תקנת תוספי מזון פורסם עדכונן לרגולציית תוספי מזון 1333/2008 ולנספח לתקנת תוספי מזון 231/2012: ∙ תוסף המזון buffered vinegar(E267) אושר לשימוש כחומר משמר ומווסת חומציות במוצרלה, בחלבוני מי גבינה, שימורי פירות וירקות, פסטה טרייה, ניוקי, לחם ומוצרי בשר טחון. להלן קישור לידיעה ∙ תוסף המזון stearyl tartrate…
CONTACT US TO FIND YOUR MERIEUX NUTRISCIENCES LOCATION
הצטרפו לצוות המומחים שלנו